Menu

Medewerker schoonmaak

Voor onze bakkerij in Dirksland zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde medewerker schoonmaak. In onze bakkersvestiging worden alle brood- en banketproducten dag en nacht bereid door een team van bakkers. Als medewerker schoonmaak ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden en onderhouden van de ruimtes en apparatuur. Je zorgt voor een fijne en gezonde werkplek voor ons bakkersteam, inpakkers en bezorgers. In totaal 16 potentiële collega’s!

Deze functie is voor 9-12 uur per week en werkdagen zijn in overleg. De taken en verantwoordelijkheden bestaan uit het reinigen van de werkplekken, schuren van de vloer en onderhoud van machines en apparatuur. Daarnaast standaard schoonmaakwerkzaamheden zoals het schoonmaken van de kantine, toiletten en kantoorruimtes. Je voert deze taken uit met een collega medewerker schoonmaak.

Taken en verantwoordelijkheden:

• Je bent nauwkeurig, houdt van aanpakken en ziet het als een uitdaging de werkplek iedere keer weer zo schoon mogelijk achter te laten
• Je houdt rekening met het opvolgen van schoonmaakprotocollen en veiligheidsvoorschriften
• Ervaring in de schoonmaakbranche is een pre, maar niet noodzakelijk

Dit bieden wij:

• Een marktconform salaris
• Een goede pensioenregeling
• Jaarlijkse bedrijfsuitjes met een gezellig team van winkelpersoneel en bakkers
• Korting op ons ruime assortiment van lekkernijen

Bakkerij Koese

Al meer dan 65 jaar is Bakkerij Koese een waar begrip op het eiland Goeree Overflakkee. Als familiebedrijf met een ambachtelijke bakkerij, drie winkels en een team van bijna 50 medewerkers verbeteren wij iedere dag onze bestaande producten, bedenken wij nieuwe producten en worden deze met passie bereidt.

Interesse?

Interesse? Informeer of solliciteer direct via bionda@bakkerijkoese.nl